Meerdere Twitter Accounts

Hoewel Twitter vaak op persoonlijke naam wordt gebruikt is het ook bedrijfsmatig erg populair. Wanneer bedrijf en persoon te ver uit elkaar staan is het handig aparte Twitter accounts te creëren. Om het beheren van meerdere Twitter accounts te vergemakkelijken heeft Tweet Adder de optie ‘Manage Users’. Hier een korte uitleg van hoe je accounts kunt toevoegen en verwijderen in TweetAdder.

Let op! Voor het beheren van meerdere accounts in Tweet Adder is een betaalde versie van de software vereist. Met de gratis DEMO account kan slechts één twitter account worden beheerd. Afhankelijk van het aantal accounts dat je nodig hebt kun je 1 profiel kopen (à $55,-), 5 profielen (à $74), 10 profielen (à $110) of een onbeperkt aantal profielen (à $188).

Nieuwe Twitter account toevoegen

1. Ga naar het tabblad ‘Manage Users’

2. Voeg de account informatie toe:

3. Kies uit de lijst met ‘Registration Code’ je registratie code. Indien je nog met de DEMO versie van Tweet Adder werkt zal hier niets staan. Ga naar ‘Registration’ bovenin het menu om je licentie te kopen op te upgraden.

4. Klik op ‘Add user’

Twitter Account verwijderen

1. Selecteer het account dat je wilt verwijderen in de lijst.

2. Klik vervolgens op ‘Remove User’ in de lijst met knoppen rechts in het scherm.

Tweet Adder is software die is ontworpen op het gemakkelijk vinden van meer volgers. Tegelijkertijd hebben ze er een professionele versie van gemaakt waarin ook meerdere accounts gemakkelijk zijn te beheren. Voor een prijs van $74 vijf twitter accounts kunnen beheren is een erg goede deal, de tijd die je bespaart is dit bedrag snel waard.